Boston dag 2: Konferansestart

Etter all fysisk utskeielse i går greidde jeg likevel å få unnagjort konferanseregistreringa om ettermiddagen. Siden nettverket på hotellet bestemte seg for å gi opp på kvelden (kan det ha sammenheng med fleire hundre nerder som logget på samtidig?) fikk jeg god tid til å se gjennom konferansematerialet. Det gikk da opp for meg at jeg hadde meldt meg på feil kurs i første økt. Heldigvis var det enkelt å bytte over til et mer spennende tema og formiddagssesjonen ga meg mye å tenke på.

Når man deltar på kurs er lunsjen inkludert. 3-retters lunsj. Forretten var som seg hør og bør Clam Chowder og jeg har endelig fått meg forklart forskjellen på “soup” og “chowder”. Boston Cream Cake til dessert selvfølgelig, men for første gang har jeg opplevd å sitte med tom kaffekopp på en Usenix-konferanse! Dette bidro absolutt til at ettermiddagssesjonen blei ekstra tøff.

Kveldens organiserte program på konferansen var spill-kveld, noe jeg glatt hoppet over til fordel for noen julegaver og ikke minst et par reisebrev (det får være måte på hvor mange dager man skal være på etterskudd…). Og siden dagen startet 0600 i dag også er det vel straks tid for senga.

This entry was posted in reise and tagged , . Bookmark the permalink.