Boston dag 5: Free cheese!

Konferansen jeg er på er bygd opp slik at den starter med 3 dager med undervisning, workshopper og møter før det på dag 4 (i dag) braker løs med selve konferansen. Dette gjør at antall deltakere og kveldsaktiviteter øker i løpet av uka mot en topp på i dag og i morra. Selv hadde jeg valgt undervisning i dag også, men det burde jeg egentlig latt være.

Storparten av deltakerne er her for å lære, men blant oss ca 1000 mennesker befinner det seg rundt 50 leverandører som også er ute etter å selge. Hvordan skal de best få vist seg fram? IT-mennesker er enkle vesener. Gi oss noe som er gratis (gjerne mat og øl) eller som vi kan vinne, og vi kommer stormende i horder. Klokka 12 i dag åpnet  utstillinga og hva er bedre egnet enn å sende voksne mennesker rundt for å samle klistremerker!

Klistremerker

Fullt hus! Og ei eske med pastiller!

Her ligger det altså en iPad 2 i potten og vi bryr oss ikke en døyt om at de smilende menneskene som delte ut klistremerkene også sørget for å skanne navnelappene våre, slik at vi blir å få vår daglige dose søppel-epost i lang tid framover. Som kråker plukker vi med oss klistremerker, penner, sprettballer, klesbørster og anna rask. Det er jo gratis! Ikke minst gjelder det å fylle klesskapet.

T-skjorter

Jeg var for sjenert til å tigge meg en fra Oracle

Personlig styrte jeg unna boxeren med teksten “Maximum Uptime”, selv om den selvfølgelig kunne egnet seg som bygave.

Og om kort tid er det Happy Hour i utstillingshallen med forfriskninger og trekning av vinnere og jeg veit ikke hva. Og vi dit!

This entry was posted in reise and tagged , . Bookmark the permalink.