Nye plugins tilgjengelig

3 nye plugins gjort tilgjengelig på blogg.uit.no i dag. Under følger kort info om hva de gjør. Klikk på linkene for å lese mer om de.

AddToAny: Share/Bookmark/Email Button
Lar deg legge til en knapp/meny, til hver av dine innlegg, slik at det vil være enkelt for andre å dele linker til bloggen din på Facebook, Twitter, Digg, Evernote, etcetc. Flere linker til deg betyr flere lesere!

Aksimet
Når du har begynt å få litt linker inn til din blogg vil søkemotorene også finne den. Det betyr at “krimmiser” vil sende mer og mer SPAM/kommentarer til bloggen din. Ut av boksen oppsettet krever at du godkjenner alle kommentarer, men etterhvert kan det bli vel mye SPAM. Aksimet gjør denne jobben for deg. De sjekker kommentarene som kommer inn og fjerner det de klasifiserer som SPAM. Must have når/hvis bloggen din blir populær.

Thumbnail For Excerpts

Gir bloggen din et uniformt og stilig utseende. Vil du leke proff kan denne være et alternativ. Den lar deg også enkelt bestemme hvilke deler av bloggen din som skal ha dette utseende. Feks kan søk eller arkivvisning bruke denne, mens hovedsiden vises som normalt.

Enjoy!

Send en e-post til blogg@support.uit.no hvis du ønsker andre plugins. Finn de på http://wordpress.org/extend.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top