Kjemi på svensk?

I 2006 takket jeg ja til å bli lærling i laboratoriefaget ved det som den gang het Universitetet i Tromsø. Siden den gang har jeg rukket å få både fagbrev og doktorgrad ved det som nå heter UiT Norges Arktiske Universitet. Nå er det med stor spenning vi skal reise utenlands, hele familien, til det store utland.

Så veldig eksotisk ble det jo ikke, men hos söta bror i Uppsala er det et universitet som er 800 år gammelt og der det er verdensledende ekspertise i flere fagfelt som jeg er interessert i. Og jeg har vært så privilegert at jeg har fått i land avtale om å besøke både en teoretisk og en eksperimentell gruppe for å lære mer om hvordan enzymer virker sammen. Målet er at bloggen skal bli brukt flittig for å dokumentere oppholdet.

 

Comments are disabled for this post